بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم
وبلاگ رسمی اقدس اکبرنژاد
دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:, :: 20:23 ::  نويسنده : اقدس اکبرنژاد

21- سفر حج با هزينة مجلس

گويا اعضاء يك كميسيون در مجلس با همسرانشان از سوي هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي تشويق شده اند و اين تشويق از طرف هيأت رئيسه در قالب سفر رايگان و با هزينة مجلس به حج عمره اعطا شده است و از قرار معلوم اينگونه سفرها از نظر شرعي مشكل دارد. چرا كه با پول بيت المال نميشود به حج عمره رفت! و نمايندگان ملت رفته اند!

22- استعفاي اعضاي شورا 6 ماه قبل از انتخابات مجلس

 در شوراي سوم كه نمايندگان تدريجاً احساس كردند ممكن است افرادي مردمي تر و موجه تر از خودشان در بين اعضاي شورا وجود داشته باشند كه بخواهند در انتخابات مجلس شركت كنند و گوي سبقت را از ايشان بربايند! مطرح كردند: شش ماه قبل از انتخابات اعضاي شورايي كه مي خواهندد در آن حوزه انتخابيه شركت كنند بايستي از شورا استعفا دهند! يعني باز هم تصويب قانوني به نفع خودشان!

23- فعاليتهاي انتخاباتي زود هنگام!

 يعني هر كار غير قانوني را ابتدا مجلسيها خودشان به مردم ياد ميدهند!

يكي از نمايندگان: فعاليت انتخاباتي زود هنگام غير اخلاقي است.

قانونگزاراني كه خود قانون شكني مي كنند براي مردم چه دلسوزي و تعهدي خواهند داشت! قانون شكني توسط قانونگذاران!

24- كدخدايي: شوراي نگهبان به پيشينة حزبي افراد كاري ندارد.

سخنگوي شوراي نگهبان معيار و ملاك براي تأييد صلاحيت افراد را رفتار فردي آنها عنوان كرد و گفت: اين شورا در تأييد يا صلاحيت ها به پيشينه حزبي افراد كاري ندارد.

كدخدايي در خصوص برخورد شوراي نگهبان با عناصر جريان انحرافي كه قصد دخالت در امر انتخابات را دارند نيز گفت: آنچه كه مربوط به شوراي نگهبان است رفتار فردي افراد است.

كدخدايي تصريح كرد: در حقيقت شوراي نگهبان كاري به گروهها و جناح هايي كه در كشور فعال هستند ندارد. بلكه رفتار افراد را با مواد 28، 29، 30 قانون انتخابات تطبيق مي دهيم.

كدخدايي گفت: اگر عده اي از افراد رفتارشان خلاف قانون باشد به شوراي نگهبان گزارش شود قطعاً با آن برخورد خواهيم كرد و اگر نباشد كه هيچ چون ما اهل غيب و اينجور چيزها نيستيم. و اين بدان معناست كه اگر گروهي يك روز بر ما اسلحه كشيدند و پيروز معركه شدند ولي امروز نقاب عوض كرده و نان را به نرخ روز ميخورند ما با آنها كاري نداريم. آنها با همان غارتهايي كه براي امروز كرده اند و با اهدافشان به حال خود رها شده اند امروز آزادند انتخاب شوند و سرنوشت تعيين كنند! سرنوشت دين و خدا و پيغمبر و اسلام و مردم را!

كدخدايي در بخش ديگري از اين گفت وگو در خصوص تغيير نظام رياستي به نظام پارلماني نيز اظهار داشت در حقيقت بيانات مقام معظم رهبري يك نقطه عطف تاريخي در قانون اساسي ما بود.

وي اضافه كرد: دو عنصري كه معظم له در سخنراني خود به آنها اشاره كردند بحث ثبات اصول و پايه ها و همچنين تحول در روش ها و شكل ها بود.

كدخدايي با بيان اينكه ما يك سري اصول ثابتي داريم كه برگرفته از مكتب دين مقدس اسلام است و در اصول دوم و چهارم قانون اساسي به آن اشاره شده است، گفت: يك سري قوانيني در قانون اساسي وجود دارد كه مربوط به روش هاست و ساختار قانوني ما را شكل ميدهد مانند اينكه پارلمان ما يك مجلس نيست و يا رياست جمهوري ما با رأي مستقيم مردم انتخاب ميشود كه همگي اين موارد شكل موضوع است و قابل تغيير مي باشد. ( كه البته انشاالله در اين تغيير پذيري شكل، شكل انتخاب نماينده و رياست جمهوري از شكل سرمايه داري آن به شكل مردمي تغيير يابد!)

سخنگوي شوراي نگهبان به تجربه كشورهاي مختلف در رابطه با تغيير قانون اساسي اشاره كرد و افزود: در مقاطعي هم كشورهاي مختلف اين تجربه را داشتند به عنوان مثال قانون اساسي ايالات متحده آمريكا، مديريت كشور و تعيين رئيس جمهور را به مجلس سناي اين كشور سپرده بود اما پس از مدتي با تغيير قانون اساسي تصميم گرفتند كه رئيس جمهور با رأي مستقيم مردم انتخاب شود. ضمن اينكه، اوايل انقلاب در قانون اساسي جايگاه نخست وزيري را داشتيم كه پس از مدتي حذف شد.

( پس انتخاب رئيس جمهور در ايران انقلابي هم كه با رأي مستقيم مردم انجام ميشود در واقع ريشه در دموكراسي غربي دارد. البته دموكراسي نژاد پرستانة غربي كه با اسلام انقلابي در ايران هيچ سنخيت ندارد.)

وي تصريح كرد: در حال حاضر هم اگر ضرورت ايجاب كند با روش هايي كه در اصل 177 قانون اساسي وجود دارد و به ما اجازة بازنگري در قانون اساسي را ميدهد مي توانيم هر وقت جامعه به آن نياز دارد شكل كار و ساختار سياسي كشور را تغيير دهيم كه اين موضوع هيچگونه مشكلي براي نظام بوجود نمي آورد يعني اينكه بگوييم مردمي بودن نظام ممكن است تغيير كند اين طور نخواهد بود.

و ضمناًپيشنهاد ميشود طبق اصل 177 قانون اساسي شكل كار و ساختار سياسي كشور را به نحوي تغيير دهيم كه ما را صاحب پارلماني كند به وسعت كل جامعه كه در آن صورت يك مردم سالاري جامع حاكميت يابد و تمام مردم مستقيماً در اداره و نظارت كشور مشاركت كنند و از آنجايي كه تمام مردم مشكلات خودشان را بهتر از ديگران درك مي كنند و در حل مشكلات خودشان تواناتر هستند ديگر لزومي پيدا نمي كند كه مردم رأي هاي خودشان يعني قدرت اجرايي و نظارتي خود را به ديگران بسپارند. اين يك حكومت عدالت محور اسلامي خواهد شد كه در آن هر كس مستقيماً در جريان ادارة جامعه و حل مشكلات جامعه و نظارت بر عملكردها قرار خواهد گرفت امروزه در همه جاي دنيا ثابت شده است كه پارلمانهايي به صورت موجود در دنيا هيچ مشكلي را نمي توانند در جوامع حل كنند.

پيشنهاد ميشود قانون انتخابات مجلس نيز به شكل زير تغيير يابد:

1-   فقط براي يك دورة نمايندگي چهارساله

2-   فقط از افراد ساكن در شهرها انجام شود.

3-   مدارك تحصيلي هم كه تقوا نمي آورد مثل اول انقلاب از ديپلم به بالا انتخاب شوند.

4-   وابسته به هيچ حزب و گروه و باند و جناح نباشند.

5-   كاميون كاميون افراد از خارج شهر براي يك شهر رأي ندهند و تصميم نگيرند.

6-   تمام دارايي هاي مجلسيان تحقيق و تفحص شود.

7- نمايندگان هر شغلي كه دارند حقوق همان شغل را بگيرند اگر معلم اند حقوق معلمي اگر كاسبند حقوق كاسبي. امتيازات هزاري براي خودشان تصويب نكنند!

8-   براي سفرهاي خارج از كشور از حقوق خودشان هزينه كنند.

9-   فرزندانشان مثل همه مردم در داخل كشور تحصيل كنند.

10-هر امتيازي كه از خانه و ماشين و زمين و. . . در طول نمايندگي گرفته اند و به صورت شخصي خود در آورده اند پس بدهند بخصوص در مورد شركتها و كارخانه ها.

11- در مورد عملكردهايشان براي مردم از طريق رسانه ها توضيح بدهند و با حضور  خود مردم.

25- تحصيل آقازاده ها در خارج از كشور

 اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس: اغلب آقازاده هاي محصل در خارج از كشور به انگليس رفته اند.

نماينده مردم پاكدشت در مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با فارس با اشاره به تحصيل عده اي از دانشجويان در خارج از كشور اظهار داشت آماري به صورت مكتوب در خصوص آقازاده هايي كه در خارج تحصيل مي كنند در حال حاضر موجود نيست.

سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نيز از احتمال بررسي موضوع دانشجويان ايراني خارج از كشور و تحصيل برخي آقازاده ها در كشورهاي ديگر خبر داد. او با اشاره به آمار بالاي دانشجويان ايراني در خارج از كشور و تحصيل برخي آقازاده ها در كشورهاي اروپايي اظهار داشت در حال حاضر درصد قابل توجهي از آقازاده ها در خارج از كشور در حال تحصيل هستند كه اين موضوع قابل تأمل است. او ادامه داد نمايندگان مجلس معتقدند كه تحصيل آقازاده ها در خارج از كشور اثرات منفي براي كشور به دنبال خواهد داشت. بر اين اساس نمايندگان تاكيد دارند كه بايد با اين مسئله مقابله شود.

پس ما رأي دهندگان اينگونه نتيجه ميگيريم: نمايندگان و دولتمرداني كه با آراي مردم به رأس هرم قدرت راه مي يابند به جاي پر كردن شكافهاي طبقاتي و رسيدگي به مشكلات مردم بخصوص در روستاها كه حتي يك معلم ساده ابتدايي هم ندارند، فرزندان خودشان را به كشورهاي خارج براي ادامه تحصيل مي فرستند تا آقازاده هايشان را براي پست هاي كليدي بعد از خودشان آماده كنند! اين است نتيجه رأي هاي مخلصانة مردم!

26- نامه هاي سفارشي پرداخت وام ممنوع شد.

نمايندگان مجلس از امضاي نامه هاي سفارشي به بانكها براي پرداخت تسهيلات به مردم منع شدند.

. . . با توجه به اينكه بانكها به علت محدوديتهاي بودجه اي از پرداخت تسهيلات خودداري مي نمايند لذا بنا به تصميم هيأت رئيسه مجمع نمايندگان تهران، اعلام ميدارد در هيچيك از دفاتر تهران نامه وام خطاب به بانكها و ديگر مؤسسات اعتباري صادر نمي شود.

نتيجه: نمايندگان سابقه دار با دادن وام به بسياري از افراد رأي هاي زيادي را بطور ناعادلانه براي خودشان جمع كرده اند! اين هم يكي از امتيازات رأي هاي مردم به نمايندگان با سابقه مجلس است، در كنار چهارسال نمايندگي به عنوان مدرك تخصصي دورة ارشد!

بدينگونه با بي عدالتي، نمايندگان با سابقه جايگاه خود را براي دوره هاي بعد نمايندگي محكم مي كنند! اين بي عدالتي در شهرستانها بسيار بسيار بيشتر از تهران قابل لمس است.

بيشتر عمر مجلس صرف تبليغات و ياركشي و پر كردن شكم طرفداران و دادن وعده و وعيدهاي تو خالي به مردم بوده است و اِلاّ در طول 33 سال پس از انقلاب واقعاً مجلس چه كرده و حتي يك جزء از اصل 43 قانون اساسي را هم اجرا نكرده، مثلاً كار، در حاليكه طبق اصل 43 دولت بايد تمام مشكلات مردم را از نظر كار، بهداشت، مسكن، آموزش و پرورش، آموزش عالي و. . . حل كرده و مجلس هم بايد نظارت كرده باشد! فعلاً در طول 33 سال پس از انقلاب اصل 43 مفقود الاثر است! در هشترود نه دولت كار كرده و نه مجلس نظارت! در هشترود عدالت مرده!

27- تعيين حقوق سال آينده مجلسي ها از سوي هيئت رئيسه

اعضاي كميسيون برنامه و بودجه هر سال نشست مشتركي با هيئت رئيسه مجلس براي تعيين حقوق و مزاياي يكسال آينده نمايندگان دارند. اعضاي كميسيون برنامه و بودجه مجلس هر سال پس از تبادل آخرين اخبار و اطلاعات جلسه مشتركي با هيأت رئيسه مجلس دربارة اجراي تبصره ماده 82 آئين نامة داخلي دارند. براساس تبصرة ماده 82 آئين نامة داخلي مجلس مقرري و هزينه هاي نمايندگي در هر سال در جلسه هيأت رئيسه با كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با رعايت مقررات مالي مجلس به تصويب مي رسد. نمايندگان مجلس مي توانند حقوق و مزاياي خود را از مجلس دريافت كنند قبل از تصميم مجدد در هر دوره به صورت علي الحساب مطابق مصوبه دورة قبل عمل ميشود.

نتيجه: اعضاي كميسيون برنامه و بودجه مجلس و هيئت رئيسة مجلس همين قدر وقت كنند كه هر سال ساعتها بر سر تعيين حقوق و مزاياي يك سال آينده نمايندگان جلسه بگذارند، چانه بزنندو تصميم بگيرند، ديگر وقتي براي برنامه ريزي در راستاي حل مشكلات مردم بدبخت پيدا نمي كنند! حقيقتاً اين همه امتياز خواهي و زياده خواهي مجلس ناشي از چيست؟!

28- انتقاد يك نماينده از مدير كل نشدن برادرش

مشرق مدعي شد: يك نماينده مجلس بعد از مدتها رايزني براي انتصاب برادر خود به عنوان مدير كل يكي از ادارات استان البرز، اقدام به اعتراض و انتقاد از استانداري و برخي از وزرا نموده است. وي در آخرين اظهار نظر خود گفته است: استاندار براي تثبيت جايگاه خود نياز به من دارد و من آن موقع حال استاندار را ميگيرم!

نتيجه: مجلسيان فقط در حال حال گيري از خودشان و مردم هستند!

29- بالا گرفتن تب خريد و اجاره نشريات استاني براي انتخابات مجلس

با آغاز نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي گروهها و جريانهاي مختلف سياسي فعاليت هاي خود را براي آماده سازي بسترهاي حضور خود در اين انتخابات، با توجه به تنوع حوزه هاي انتخابيه و نقش استانهاي مختلف و فراواني نمايندگان در اين حوزه ها براي شكل دهي تركيب مجلس آينده، برخي گروههاي سياسي تمركز خود را روي استانها قرار داده و تدابير چندي را براي آماده سازي افكار عمومي و جهت دهي به آراي آنان آغاز كرده اند. در همين زمينه شنيده شده كه يك جريان سياسي اخيراً با تصويب شكل دهي فعاليتهاي رسانه اي، مقدمات مذاكره اي براي اجاره و خريد نشريات استاني را آغاز و مبالغ قابل توجهي را براي اين مسأله در نظر گرفته است. تهيه رپرتاژهاي مشخص، انتشار ويژه نامه هاي مناسبتي هدفدار و. . . از جمله اهدافي است كه اين جريان سياسي به دنبال تحقق آن در 30 نشريه وارد مذاكره با آنان شده است.

نتيجه: كاش مردم هم آنقدر امكانات داشتندكه براي درج مشكلاتشان يك نشريه، حتي يك نشريه در اختيار داشتند! كه در آن مي توانستند حرفهاي خود را و مشكلات خود را راحت بيان كنند!

30- دستگيري فرزند يك نماينده اصلاح طلب مجلس در ميان هرمي ها

يك منبع آگاه گفت: در عمليات يكشنبه شب وزارت اطلاعات عليه شركت هرمي كوئيست، پسر يك نماينده اصلاح طلب مجلس نيز دستگير شد. يك منبع آگاه گفت: شامگاه يكشنبه بيش از 50 دفتر شركت هرمي كوئيست در منطقه سعادت آباد تهران پلمپ شد. وي اظهار داشت در اين عمليات دفتري متعلق به يك نماينده اصلاح طلب مجلس كه توسط پسرش تحت عنوان پذيرايي از ميهمانان شهرستاني اجاره شده بود شناسايي و پلمپ شد. اين منبع آگاه گفت: فرزند اين نماينده تحت عنوان اين دفتر، فعاليتهاي كوئيستي انجام مي داد. اين فرد هم اكنون دستگير و روانة زندان شده است. وي اظهار داشت: در يكي ديگر از دفاتر پلمپ شده تعدادي از اعضاي بازنشسته ارتش و يكي از بازيكنان فوتبال ليگ دستة يك كشور دستگير شده اند. گفتني است ساعت 18 روز يكشنبه عمليات مشترك وزارت اطلاعات، پليس آگاهي و دادسراي مبارزه با جرائم رايانه اي با ورود به 50 دفتر شركت هرمي كوئيست انجام شد. در اين عمليات 462 عضو كوئيست دستگير و روانه زندان شدند.

31- رأي مخفي نمايندگان

 يك قضيه خيلي جالب هم اينست كه نمايندگان رأي هايشان را مخفي ميدهندكه هيچكس از كار هيچكس سر در نياورد، در حاليكه از نظر مردم نمايندگان نه تنها بايستي رأي هاي خود را علني بدهند بلكه بايد از رأي هاي علني خود نيز در برابر مردم دفاع هم بكنند تا مردم آنها را بشناسند و بدانند كه چه كسي از حقوق آنها دفاع مي كند؟ و چگونه دفاع مي كند تا در دوره هاي بعد رأي هاي درست تري بدهند و با معرفتي بيشتر.

32- طرح استخدام حق التدريس ها

مجلس براي استخدامها هم طرح ميدهد! جريان از اين قرار است كه آقا زاده ها، نورچشمي ها، پارتي دارها، بچه پولدارها از باندها و جناحها و احزاب و گروهكها، وابستگان به دولتمردان، نمايندگان و. . . از قبل انتخاب ميشوند!



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوع مطلب : <-CategoryName->
درباره وبلاگ
اقدس اکبرنژاد

با سلام به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
rss feed

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 55
بازدید هفته : 157
بازدید ماه : 267
بازدید کل : 261441
تعداد مطالب : 173
تعداد نظرات : 121
تعداد آنلاین : 1